Termékek Menü

Friss zöldség- és gyümölcslevek, szerző: Dr. Norman W. Walker

Ár:
3.300 Ft
A friss zöldség- és gyümölcslevek könyv szerzője: Dr. Norman W. Walker, aki még igen idős korában is egészséges és aktív életet élt.
Annak érdekében, hogy a testünk egyensúlyban legyen, a táplálékunk nagy részének élőnek, táplálónak, szerves anyagokkal telinek kell lennie. Ezek az anyagok megtalálhatók a friss, nyers termésekben, salátákban, zöldségekben, diófélékben és magvakban. A könyv a friss zöldség- és gyümölcslevek egészséget megőrző titkába kalauzol.
A könyv tartalmaz: gyümölcs- és zöldséglevek ajánlását különböző testi problémákhoz.

196 oldal

Leírás

Friss zöldség- és gyümölcslevek, szerző: Dr. Norman W. Walker

A hosszú élet titka

Dr. Walker a múlt század egyik legelismertebb orvosa volt, aki az egészséget és a táplálkozást kutatta az U.S.A.-ban. Ma számunkra furcsának tűnik, de abban az időben a nézetei szó szerint forradalmiak voltak. Nagyban hozzájárult az egészséges táplálkozás népszerűsítéséhez, különösen a gyümölcs- és zöldséglevek fogyasztásához.

Még mindig nem szentelnek elég figyelmet a juice fogyasztásra

Egyre nagyobb figyelmet kap az emberi test működése és az, hogyan hasznosítja a különböző tápanyagokat, mint az ásványi anyagok, vitaminok, amiből a táplálékunk összetevődik.

Fantasztikus eredményeket érnek el világszerte a betegségek és a nehézségek leküzdésében, mindenekelőtt a levekkel való orvoslás területén. Azonban az emberek még mindig nem elég informáltak a gyümölcs- és zöldséglevek tápértékével és gyógyerejével kapcsolatban.

A friss levek már a 20. század fordulóján megmutatták, hogy mekkora erő rejlik bennük. Ma már az értéküket számtalan orvos, terapeuta, valamint diabetológus elismeri. A hatásuk azzal magyarázható, hogy a folyékony táplálék, a tápanyagok és a víz salakanyagoktól való elválasztása rendkívül gyorsan hasznosul. Az emésztési folyamatok alatt végbemegy a tápanyagok salakanyagoktól való elválasztása, amelyhez idő szükséges és az emésztőszervek munkája.

Miért kell kifacsarni a gyümölcsök és zöldségek levét és miért dobjuk ki a rostokat?

A válasz egyszerű: A szilárd táplálék jóval hosszabb idejű emész­tési folyamatot vesz igénybe, mire a tápanyagok eljutnak a sejtekbe és a szövetekbe. A rostok facsarás útján történő eltávolításával a levek gyorsabban, néhány perc alatt megemésztődnek és hasznosulnak.

116 évet élt

Dr. Walker, mint a legelsők egyike mutatott rá a zöldség- és gyümölcslevek egészségjavító hatására. Számos publikációja jelentősen hozzájárult ahhoz, hogy ma már a gyümölcsleveket nemcsak szinte minden amerikai otthonban, hanem sok más országban is fogyasztják a világon. Sajnos, a legtöbb gyári készítésű gyümölcslé, pasztőrözött, nem frissen facsart gyümölcslé. Azt mondják, hogy Dr. Walker az utolsó könyvét 113 évesen írta, és hogy haláláig aktív volt. Úgy tartják, hogy 116 évet élt, bár sokan megkérdőjelezik ezt, és csak reklámfogásnak tartják a gyümölcsfacsaró gyártók és forgalmazók részéről.  A valóság azonban az, hogy nagyon idős korában is a házimunkának és kertészkedésnek szentelte az idejét, kerékpározott, élénk volt, nem szenvedett szklerózisban vagy más  „időskori“ betegségben.

A táplálkozás és a betegségek összefüggése

A szegényes táplálkozás, valamint bizonyos ásványi anyagok, sók, nyomelemek, enzimek és vitaminok hiánya is sokféle betegséget okozhat. Néhány ilyen létfontosságú anyag teljesen hiányzik az élelmiszereinkből, vagy borzasztóan kis mennyiséget tartalmaznak.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

3.290 Ft
Raktáron
2.960 Ft
Raktáron
3.700 Ft 3.330 Ft
Raktáron
2.700 Ft
Raktáron
2.700 Ft
Raktáron
2.700 Ft
Raktáron
2.700 Ft
Raktáron
3.990 Ft
Raktáron
3.990 Ft 3.630 Ft
Előrendelhető
3.990 Ft
Raktáron
2.400 Ft
Raktáron
2.300 Ft
Raktáron
2.200 Ft
Raktáron
2.000 Ft
Raktáron
2.000 Ft
Raktáron
1.800 Ft
Raktáron
1.800 Ft
Raktáron
1.700 Ft
Raktáron
4.990 Ft 4.700 Ft
Raktáron
1.500 Ft
Raktáron
1.300 Ft
Raktáron
1.300 Ft
Raktáron
1.300 Ft
Raktáron
1.300 Ft 1.100 Ft
Raktáron